Kære FYC-medlem

 

Fra bestyrelsens side vil vi gerne inddrage foreningens medlemmer i vores arbejde.

 

Vi har fastsat en række fokuspunkter for de næste par år, som vi gerne vil høre din mening til, heriblandt introduktionsuddannelsen, EKKO-oplæring, rekruttering, forskning og frivillig tidsforbrug.

 

Derudover har vi og Uddannelsesudvalget brug for inputs til det arbejde der aktuelt pågår i Sundhedsstyrelsen ift revision af speciallægeuddannelsen.

 

Vi vil i det følgende høre din mening om følgende:

 

Hvordan forbedres introduktionsforløbet, forud for hoveduddannelsen i kardiologi?

Hvordan forbedres hoveduddannelsen i kardiologi?

Hvor meget frivillig tid bruges der blandt yngre kardiologer på oplæring af kliniske kompetencer og forskning?

Hvordan gør vi det mere attraktivt at blive kardiolog / hvordan øger vi rekrutteringen til specialet?

 

Vi har brug for din hjælp for at blive klogere på ovenstående områder og samtidig hører vi meget gerne, hvis der er andre områder, du mener er mere presserende. Vi håber du vil tage dig tiden (cirka 10 minutter) til at besvare spørgeskemaet. Herudover er du velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Blandt besvarelser inden d 17/1 trækker vi lod om 10 FYC-kopper samt en gratis deltagelse til næste fysiske FYC-årsmøde.

 

På forhånd tak for din besvarelse og godt nytår

 

Link: https://redcap.regionh.dk/surveys/?s=JHXKCYRTK7

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen i FYC

I forbindelse med ansøgning om speciallægeanerkendelse skal indsendes en række underskrifter, indsamlet i løbet af hoveduddannelsen. Traditionelt har mange haft svært ved at overskue hvilke skemaer der skal indsendes, dels da målbeskrivelsen indeholder en række "hjælpeskemaer" der ikke skal indsendes, og dels da der er attestationer der skal indsendes som ikke indgår i målbeskrivelsen, men skal hentes særskilt på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

DCS' uddannelsesudvalg og FYC har derfor udarbejdet en vejledning, mhp. at skabe et overblik over hvilke elementer i hoveduddannelsen i intern medicin:kardiologi hvor vejleder(ne) og den uddannelsessøgende skal sikre sig at der foreligger godkendelse med underskrift. Vi har sammen med vejledningen samlet de forskellige skemaer i én fil der kan udskrives direkte her fra hjemmesiden.

Gå til toppen