I samarbejde med Boehringer Ingelheim uddeler FYC samlet kr. 50.000,- i uddannelseslegater til medlemmer af FYC. Legatet uddeles til deltagelse i kurser eller kongresdeltagelse.

Ansøgningsfrist 15. januar 2014

Regler

 1. Uddannelseslegatet annonceres i Foreningen af Yngre Cardiologers Nyhedsbrev og på www.fyc.dk.
 2. Ansøgning om uddannelseslegatet kræver medlemskab af Foreningen af Yngre Cardiologer (FYC) og Dansk Cardiologisk Selskab (DCS).
 3. Legatet er primært rettet mod deltagelse i kurser med veldefineret kardiologisk indhold, men legatet kan også søges til kongresdeltagelse med accepteret abstrakt til oral- eller posterpræsentation. 
 4. Der uddeles fire portioner á 12.500 DKK
 5. Motiveret ansøgning, budgetoverslag samt curriculum vitae sendes til:
    Reservelæge
    Jeong Shim
    Hjertemedicinsk Afd. B, Aarhus Universitetshospital, Skejby
    Brendstrupgaardsvej 100
    8200 Århus N

  Eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

  Ansøgningsfrist er den 15. januar 2014.
  Ansøgningen skal derfor indeholde:
  1. Navn
  2. Adresse
  3. CPR
  4. Mellemskab af FYC og DCS
  5. Motiveret ansøgning (max. 1 A4 side)
  6. Kort CV (max. 2 A4 sider)
  7. Budgetoverslag
 6. Bestyrelsen for Foreningen af Yngre Cardiologer udpeger legatmodtagerne.
 7. Legatuddeling vil finde sted i forbindelse med FYC’s årsmøde 2014, og deltagelse heri er en betingelse for tildeling af legatet.
 8. Legatmodtagerne vil ved uddelingen af legatet blive anmodet om en kort præsentation af indholdet af det søgte kursus eller kongres. Det er ligeledes en betingelse, at legatmodtager afgiver en skriftlig beretning om udbyttet af kursus-/kongresdeltagelsen, som vil blive offentligjort på FYC’s hjemmeside og i Cardiologisk Forum.
 9. Legatet vil blive udbetalt efter fremsendelse af regnskab med originale bilag til FYC’s næstformand, Christian Oliver Fallesen. Beretning og bilag skal fremsendes senest 1 måned efter kursets eller kongressens afslutning.
Gå til toppen