Hjem FYC artikler FYC og DCS's uddannelsespris
FYC og DCS's uddannelsespris
uddannelse.jpg

Foreningen af Yngre Cardiologers (FYC’s) og Dansk Cardiologisk Selskabs (DCS’s) Uddannelsespris uddeles årligt for at hædre en person eller en afdeling som har ydet en ekstraordinær indsats for uddannelsen af læger indenfor kardiologien.

Alle der måtte opfylde ovenstående kriterier kan indstilles og alle navngivne personer kan indstille en person eller en afdeling ved at sende en motiveret indstilling til FYC’s formand.

Anmodning om indstillinger til uddannelsesprisen samt frist annonceres i FYC’s nyhedsbrev, på www.FYC.dk, samt ved FYC’s Årsmøde.

Ved udvælgelsen lægges der vægt på antallet af indstillinger, samt en vurdering af indholdet og omfanget af kandidaternes indsats. FYC’s 7 bestyrelsesmedlemmer afgør ved afstemning blandt de indstillede personer og afdelinger, hvem der tildeles årets FYC’s og DCS’s Uddannelsespris. Ved stemmelighed blandt flere kandidater, tæller FYC’s formands stemme dobbelt.

Uddannelsesprisen er på 25.000 kr. og kan benyttes til forskning og uddannelse indenfor kardiologi. Prisen uddeles i forbindelse med Dansk Cardiologisk Selskabs årsmøde. Prisen kan søges sponsoreret fra lægemiddel-, device eller medicoteknikindustrien efter de til enhver tid gældende regler for et sådant samarbejde. Det betinges at sponsor ikke har indflydelse på valg af prismodtager.

title Filter     Vis # 
# Artikeltitel Hits
1 FYC og DCS Uddannelsespris 2020 179
2 FYC og DCS's Uddannelsespris 2013 1834
3 FYC og DCS' uddannelsespris 2011 2974
4 FYC og DCS's uddannelsespris 2010 2799
5 FYC og DCS's uddannelsespris 2009 2990
6 FYC og DCS' uddannelsespris 2008 2238
7 FYC og DCS' uddannelsespris 2007 2150